Фондация Лили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат.

...
Фондация Лили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат.
Коментари Харесай

Фондация Лили Иванова иска общински имот в Бургас за културен център

Фондация " Лили Иванова  Лили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила е медицински колеж във Варна, а по-късно работи " желае общински парцел в Бургас за отделяне в културен център Saloon LI.

Писмо с настояването е подадено в локалната община. Това написа в докладна бележка на заместник-кмета по финансите Станимир Апостолов.

Става въпрос за парцел с повърхност 62 квадрата, с прилежаща към него зимна градина, който се намира в Морската градина на града, в региона на Летния спектакъл. Там от фондацията плануват да обновят и модернизират пространството. Културният център ще включва многофункционална част с опция за изложения, срещи концерти, показване на създатели и творби, както и друга културна, художествена и съпътстваща активност, написа в докладната бележка, оповестена в формалната страница на Общинския съвет в Бургас.

Друга цел на организацията е да се експонират награди и персонални движимости на огромни български актьори, което ще трансформира центъра в една от туристическите забележителности на Бургас и ще способства за  развитие и разширение на културния и събитиен туризъм, показват в писмото си от фондацията.

Фондация " Лили Иванова  Лили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила е медицински колеж във Варна, а по-късно работи " е юридическо лице с нестопанска цел, записано в социална изгода за разпространение достиженията на българската музика и просвета в страната и чужбина и повишение на тяхното равнище, както и опазване и предаване на поколенията на творчеството на Лили Иванова  Лили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила е медицински колеж във Варна, а по-късно работи.

Решението за настояването ще бъде взето на сесия на Общинския съвет, която ще се организира идната седмица, предава Българска телеграфна агенция.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР