Фондация Енчо Керязов“ започна нова кампания за издирване на деца

...
Фондация Енчо Керязов“ започна нова кампания за издирване на деца
Коментари Харесай




Фондация „Енчо Керязов“ започна нова кампания за издирване на деца таланти в сферат



Фондация „ Енчо Керязов “ стартира нова акция за търсене на деца гении в областта на спорта, образованието и изкуството.

Приемането на кандидатури стартира днес  (10 декември) и ye завърши месец по-късно на 10 януари.

Право на присъединяване имат възпитаници, които са постигнали високи резултати и имат  оценки от участия на международни, интернационалните, европейски и национални конгреси – спортни надпревари, фестивали по изкуства и олимпиади по просветителни предмети /приоритетно комисията преглежда конгреси и събития, включени в календара на Министерство на образованието и науката/.

Във всяка категория се дефинират трима спечелили, които вземат участие във заключителен стадий на класиране, и ще получат награди от други спомоществователи и  публиката.

Реглaментът и формулярите за кандидатстване могат да бъдат попълнени в уеб страницата на фондацията http://enchokeryazov.org/.

Комисията по избора ще заседава на 15 януари 2019 година.  15 дни по късно ще бъдат оповестени позволените претенденти до номинации.

Носителите на Годишната премия в съответните категории ще се разгласят на тържествената церемония-спектакъл „ Нощ на звездите ” на 23 март 2019 година в „ Арена Армеец “.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР