Фондът на социално отговорната програма Фантастико до теб тази година

...
Фондът на социално отговорната програма Фантастико до теб тази година
Коментари Харесай

Програмата „Фантастико до теб ще финансира проекти за 500 хил. лева

Фондът на обществено виновната стратегия „ Фантастико до теб " тази година ще финансира планове на стойност 500 000 лева

Конкурсната процедура ще стартира на 15 март 2024 година В рамките на един месец ще се одобряват кандидатури в три от основните области, които програмата поддържа: „ Образование и просвета “, „ Здравеопазване “ и „ Социално предприемачество “.

Проектите ще бъдат оценени от жури, в което ще вземат участие, както представители на Фантастико Груп, по този начин и специалисти в областта на образованието, културата, опазването на здравето, развиването на цивилен начинания и неправителствени организации.

В първата конкурсна процедура, извършена през 2023 година, са подадени 260 плана от над 30 обитаеми места. От тях 19 организации завоюваха поддръжка и към този момент осъществят концепциите си. В пилотното издание на състезанието фондът на програмата разполагаше с бюджет от 200 000 лева

„ Още в края на първата конкурсна процедура предходната година взехме решение да увеличим размера на финансовата поддръжка, защото видяхме капацитет в планове, които изискваха по-голям запас за сполучливо осъществяване. ", съобщи Владимир Николов- действен президент на Фантастико Груп.

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР