Фон дьо тенът е в основата на всеки грим, но

...
Фон дьо тенът е в основата на всеки грим, но
Коментари Харесай

Фон дьо тен - как да изберем подходящия

Фон дьо тенът е в основата на всеки грим, само че изборът му може да бъде същинско предизвикателство. Един добре селекциониран артикул е в положение да направи чудеса – да подхрани кожата, да я подмлади и да ѝ придаде искра. От друга страна, неправилният може да сътвори много проблеми и изцяло да отвлече вниманието даже от най-красиво подчертаните очи или устни. Разберете в три лесни стъпки по какъв начин да избегнете грешките и да намерите най-хубавата козметика за вашия вид кожа.

1. Определете подтона на кожата си

Преди да купите декор дьо загар проверете дали кожата ви има леден или топъл подтон. За задачата изпълнете т.нар тест с бял лист. След като поставите лист хартия до лицето си, сравнете цвета му с този на кожата - в случай че епидермисът наподобява синкав или розов, това значи леден колорит на кожата, до момента в който златисто или жълтеникаво допускат топъл звук.

2. Проверка на цвета

Добър за лице е този, който съвсем не се вижда. Затова, с цел да извършите верния избор, нанесете 3 ленти с четка за декор дьо загар върху лицето, в разнообразни нюанси, от най-светлия до най-тъмния. Заложете на най-близкия до цвета на кожата ви. Жените със леден подтон би трябвало да се стремят към бежово със примес от розово, до момента в който тези с топъл към златистокафявата гама.

3. Избор на декор дьо загар съгласно вашия вид кожа

При потреблението на декор дьо загар е значим и видът кожа. Затова, в случай че имате мазни или смесена, използвайте матиращо средство, за предпочитане с удължено деяние. Най-доброто за сухия епидермис е хидратираща и внимателно озаряваща козметика. Особено взискателните видове кожа, да вземем за пример проблематична или куперозна, се нуждаят от артикул със мощни покривни свойства. 

Видове декор дьо тени

Ако вашата кожа е с местна сухота и лоен искра тук-там, тогава декор дьо тенът с течна консистенция, оставящ свежо, матово покритие, е тъкмо за вас. Перфектно понижава неприятния искра и подсигурява леко до приблизително покритие. От друга страна, хората, които се борят с несъразмерната сухота, би трябвало на първо място да заложат на козметика, която оптимално хидратира и в това време нежно озарява. Най-добрите хидратиращи декор дьо тени идеално прикриват несъвършенствата, оптически изглаждат всички неравности и понижават видимостта на мимическите линии и фините бръчки. Ако обаче се борите с белези от акне, да вземем за пример, тогава несъмнено би трябвало да помислите за по-покривен декор дьо загар. Не е належащо да харчите цяло положение за него, можете да откриете подобаващия за вас на напълно налична цена в онлайн магазин MAKEUP.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР