Фон дер Лайен уточни, че става дума за четири основни

...
Фон дер Лайен уточни, че става дума за четири основни
Коментари Харесай

Нов пакет от санкции готви Европа за Русия frognews.bg

Фон дер Лайен посочи, че става дума за четири съществени раздела, залегнали в пакета.

На първо място:
" В него са включени съветските въоръжени сили, обособени военнослужещи и компании от отбранителната промишленост, само че също по този начин членове на Думата, Съвета на федерацията, министри, губернатори и политически партии. Този лист включва основни фигури, свързани с съветските целенасочени и брутални удари по цивилни и отвличането на украински деца в Русия ".

Комисията предлага в новия лист да влязат още 3 съветски банки, в това число цялостна възбрана за транзакции за Общоруската банка за развиване на районите. В пакета се плануват още ограничавания на износа, най-вече на артикули с двойно предопределение като основни химикали и нервнопаралитични сътрудници, електроника, съставни елементи за осведомителни технологии и всичко, което може да бъде употребявано от съветската военна машина, добавя БНР.

Европейски Съюз планува да ореже напълно достъпа на Русия до дронове, сподели още фон дер Лайен:
" Ще орежем достъпа на Русия до всевъзможни дронове и безпилотни машини. Предлагаме да се забрани директният експорт на мотори за дронове за Русия, както и за трети страни като Иран, който би могъл да я достави с дронове ". 

Предвижда се още да спре излъчването на 4 съветски канала и всички други платформи за тяхното разпространяване. Предложени са и нови наказания против енергийния и минния бранш, в това число за нови вложения в минното дело в Русия.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР