Фолкзвездата Севдалина Спасова вече е в стабилно състояние в реанимация

...
Фолкзвездата Севдалина Спасова вече е в стабилно състояние в реанимация
Коментари Харесай

Севдалина Спасова излезе от комата

Фолкзвездата Севдалина Спасова към този момент е в устойчиво положение в реанимация на частната болница в Дупница.

Обичаната изпълнителка, изпяла знаковата ария " Сине, сине ", е била докарана в тежко положение преди 4 дни и медиците поставят денонощни грижи за нея.

" Излезе от комата, в устойчиво положение е ", сбито разясниха от здравното заведение пред " 24 часа " и отхвърлиха повече информация.

Тя е съответна и беседва, споделиха нейни близки. По непотвърдена информация неотдавна тя е прекарала коронависурната зараза, само че здравословно ѝ положение се влошило и изпаднала в кома в дома си.

" Севдалина е добре, приказва обикновено, само че чакаме да приключат проучванията, с цел да забележим на какво се дължи положението й ", сподели Валентин Спасов, брачен партньор и дуетна половинка на обичаната изпълнителка.

Той посочи, че половинката му не е била диагностицирана с ковид, най-малко посредством тест. Тя е била имунизирана. Два дни преди да бъде настанена в болничното заведение, певицата е отказала да се храни, а преди този момент много била отслабнала.

" Засега няма потребност да бъде превозена в друга болница. В Дупница поставят всички нужни грижи за нея и е добре. Надявам се всичко да е наред и да се възвърне бързо ", добави Валентин Спасов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР