Фолкзвездата Мария може да се окаже по-хитра от колежките си,

...
Фолкзвездата Мария може да се окаже по-хитра от колежките си,
Коментари Харесай

Новият любовник на Мария е собственик на телевизия

Фолкзвездата Мария може да се окаже по-хитра от колежките си, разясняват родните клюкарски издания. Тя е подготвена да мине през всичко и всеки, когато става въпрос за лични облаги и финансова инжекция от следващия предприемач, написа жълтият вестник "ШОУ ".

И до момента в който някои не утвърждават постъпката на Светлана Василева, която се хвана с някогашния на Мара — Християн Гущеров, а сякаш бяха приятелки, то миньончето също не уважава другарството, написа в новия си брой родният таблоид и добавя, че фолк певицата употребява приятелките си за лични облаги и най-нагло забива нож в гърба на тези, които са й подали ръка.

Последното, което направи, е да открадне под носа спонсора на плеймейтката Анджелина, до момента в който й се правеше на другарка. Из светските среди настойчиво се шушука, че досегашният ухажор на Мария — предприемачът Ангел Тенев, при който бе намерила кей и финансова разтуха след раздялата с Християн Гущеров, също й е бил дузпата. Причината била, че предприемачът схванал, че Мария му е изневерила с млад юначага и бързо я изритал от леглото си.

Мария съумя да изскубе солидна пачка от банковата сметка на Танев, прочут като Ангел Свинаря, поради бизнеса му с месо. Говори се, че на опашка при него са редица известни звезди, измежду които била и Николета Лозанова. Не пестял пари за хубави завършения с хубави и известни дами.

Изпълнителката обаче, не губи време и към този момент е оплела в мрежите си нов ухажор — притежател на телевизия, който й дава 50 бона месечно. Бизнесът му се прави оценка на към 250 млн. $. Преди нея в леглото му се търкаляла плеймейтката Анджелина. Тя от своя страна го бе зарязала преди няколко месеца и потегли за две седмици с Гущеров. Пред приятелки декларирала, че милионерският правоприемник е свидлив и още веднъж се върнала при остарелия си ухажор, от който дрънкала по 80 бона месечно. След случката си с Гущеров си стана партия с някогашната му жена Мария. Двете не спираха да излизат дружно, само че всичко си е имало цел — да се запознае със спонсора на приятелката си. Съгласила се да стане новата обичана за малко по-малка сума месечно, в сравнение с давал на Анджелина, написа вестникът.

Въпросният медиен необут преди този момент издържал Моника Валериева. Богатият спонсор е надхвърлил 50-те, има си жена, която е наясно със звездните му похождения. А Мария още веднъж откри някой, който да я устоя и угажда на всички прищявки. Ще продължи да живее живота, за който е мечтала още от дребна, когато живеела с майка си сестра си в панелен блок в Стара Загора.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР