Фолкзвездата Андреа е оперирана от рак, хвърли бомбата в социалните

...
Фолкзвездата Андреа е оперирана от рак, хвърли бомбата в социалните
Коментари Харесай

Фолкзвездата Андреа хвърли голяма бомба: Била е болна от рак!

Фолкзвездата Андреа е оперирана от рак, хвърли бомбата в обществените мрежи самата тя.

Певицата проговори пред " Телеграф " за преживяваното: " Нашите си мислеха, че съм на разкрасителни процедури в Турция, чак след 1 година им споделих в действителност какво се случи “, съобщи пред медията ни изпълнителката на " Хайде, опа “.

" Уникален хирург е. Препоръчвам го на всички. Баба ми умря от рак, само че тя не искаше да върви на доктор. А е доста значимо да се хване на време. Това се случва на доста хора. Най-важното е, че към този момент всичко е зад тила ми. Отидох на проучвания в клиниката и го откриха. Веднага взеха решение да създадат интервенцията, с цел да не се получат разсейки. Разбира се, след това ме шиха. А през днешния ден с горделивост си нося шева. В момента съм на една яхта на Миконос и животът е доста прекрасен ", показа още пред " Телеграф “ Андреа.

Преди това пък звездата призна и за друго, поради което е обилно подложена на критика от почитателите си: " Имах проблем с килограмите, само че не това беше най-страшното, а това, че започнах да усещам, че нещо с мен не е наред, а Кубрат не ме поддържа. Не финансово, има различен тип поддръжка, която диря в един мъж. Не я получих и започнах да пия хапчета “, сподели тя.

Тогава тя призна, че са й хрумвали даже самоубийствени мисли. " След раздялата желаех да се забия със 150 км/ч., пих хапчета “, споделя още Теодора Руменова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР