Фолкпевицата Юнона, която е притежателката на една от най-големите силиконови

...
Фолкпевицата Юнона, която е притежателката на една от най-големите силиконови
Коментари Харесай

След смъртта на Нончо Воденичаров: Юнона каза „ДА“ на милионер на яхта в Сидни СНИМКА

Фолкпевицата Юнона, която е притежателката на една от най-големите силиконови гръдни обиколки в лекия род, напълно скоро ще мине под венчилото, откакто получи предложение за брак от дългогодишния си другар.

Милионерът, който има стабилен бизнес и непрекъснато глезел обичаната си, изненадал русото прелъщение по този начин, че да я накара безусловно да се разтрепери цялата от неспокойствие.

Връзката на Юнона и тайнственият бизнесмен е от 6 години, само че тя не обявява нищо съответно за него, само че не устоя да не се похвали с предлагането, което ще промени персоналния й живот осезаемо от тук нататък. Нещо повече – то се случва по доста сантиментален метод – в сюблимния момент милионерът паднал на коляно пред русата хала на яхта в океана и тъкмо пред операта в Сидни й отправил заветното предложение.

„ Най-голямата ти фантазия бе да дойдеш в Австралия “, споделил бъдещият младоженец, до момента в който дава пръстена на Юнона, написа столичен всекидневник.

Скъпите екскурзии не са единственото, с което богаташът глези чалга дивата. Преди година надарената изпълнителка се похвали с чисто нова скъпарска кола. Тя от години мечтаела да стъпи на Зеления континент, само че въобще не очаквала, че там гаджето й ще предприеме такава крачка.

„ Това беше един от най-вълнуващите дни в живота ми. Сбъднах две от детските си фантазии. Получих предлагането, и то на най-мечтаното място от дете “, споделя Юнона, която в едно от редките си изявленията неотдавна разкрива, че половинката й е същинско нейно копие.

„ Радвам се, че го имам до себе си, тъй като, като се изключи че сме съвсем на една възраст, вибрираме еднообразно в живота и в действителност това те прави благополучен и пълностоен човек “.

Юнона стана известна преди повече  от 15 години около връзката си с починалия към този момент Нончо Воденичаров. Двамата имаха бурна обич, която завърши със гибелта на музиканта в „ Сървайвър “. Той умря през 2009 година на Филипините, до момента в който се снима шоуто, а аутопсията тогава показа, че е издъхнал от инфаркт, макар че в общественото пространство имаше и редица други версии.

Сватбата на Юнона пък се чака да се случи през идната година./show.blitz.bg  

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР