Фолкпевицата Преслава истински шокира почитателите си! Докато всички се чудят

...
Фолкпевицата Преслава истински шокира почитателите си! Докато всички се чудят
Коментари Харесай

Преслава шокира феновете си с нов нос

Фолкпевицата Преслава същински шокира феновете си! Докато всички се чудят за какво изпълнителката стремително анулира участия, тя се появи с изцяло изменена визия, видя HotArena.

Последната фотография на Преслава потвърдава изцяло, че е лягала под ножа. Любимата певица в " Пайнер " е с изцяло нов нос. Промяната е толкоз фрапантна, че някои от феновете се чудят дали това е тя. Застанала отстрани, на фрагмента си проличава новата извивка, която няма нищо общо с предходния леко прегърбен нос.

" Това ти ли си, приличаш на Галена ", " Кога си направи тази интервенция ", " Много си друга ". Това са единствено част от въпросите, с които певицата бе мигновено засипана в персоналния си профил във фейсбук.

Още през месец март се появиха клюки, че изпълнителката се е подложила на ринопластика. Тогава тя не удостовери слуховете. На сватбата на Софи Маринова, на която Преси бе кума, гостите видяха нещо друго във външния й тип. Всички го отдадоха обаче на внезапното й намаляване след раждането на щерка й Паола. Новите фотоси приказват сами. Самата изпълнителка до този миг не е говорила публично за интервенцията. Не излиза наяве дали точно по тази причина няма участия от седмици, въпреки на фотосите си да наподобява в топформа, написа " България Днес ".

Това не е първата промяна на изпълнителката. Още през 2014 година тя подряза за първи път носа си. В началото на кариерата й той не се открояваше на фона на големите й гърди и повечко килограми. След като отслабна и понижи гръдната обиколка, Преси се принуди да преправи и носа. Корекцията беше лека и съвсем не се забелязваше. Този път обаче се набива незабавно на очи.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР