Фолкпевицата от близкото минало Нелина е предприела много благородно начинание

...
Фолкпевицата от близкото минало Нелина е предприела много благородно начинание
Коментари Харесай

Нелина си подари за рождения ден къща за сираци

Фолкпевицата от близкото минало Нелина е подхванала доста благородно начинание обвързвано с подкрепяне с парични средства за закупуване на къща на две сирачета от Своге.

Блондинката отпразнува шумно 50-годишния си празник предишния месец в компанията на сътрудници и другари в столично заведение, до момента в който към момента заведенията за хранене бяха отворени.

Наред с радостния ваучър, многото песни и кръшни танци русокоската и гостите събират няколко хиляди лв., които още на идващия ден изпълнителката на безконечния паметен шлагер " Бял мерцедес " преведе за благотворителна идея, написа столичен всекидневник.

" Искам най-сърдечно да благодаря на всички мои посетители за страхотното празненство по случай моя празник! Радостна съм, че набрахме средства да помогнем на две сирачета от Своге да имат собствен дом! Къщата е в с. Мламово, общ. Бобов дол. В началото на април предстоят ремонтните действия, в случай че желаете да помогнете с непринуден труд, подаяние, мебели, уреди или мебелировка, можете да се включите! Благодаря най-сърдечно на всички благодетели! ", щастлива и обнадеждена е Нелина.

Каузата " Къща за сираците от Своге " датира от февруари месец. Децата, които са на 8 и 9 години, се отглеждат единствено от своята баба. Родом са от Велинград, само че преди 5 години, когато татко им е бил измежду живите, е намерил работа в Своге и цялото семейство се преместило там. Живели са в къщата на работодателя на бащата, само че след гибелта те са останали на улицата.

Инициативата да им се откри дом е поета от платформата " Приятели, помагайте! " на Лео Кадели. Със събраните средства от донори, сред които и парите от юбилея на певицата Нелина, доброволците са съумели да закупят къща за децата и баба им. Тя се намира в село Мламолово, единствено на 55 км. от София. В момента се набира бригада доброволци, която да извърши ремонтните действия по закупения дом, написа България през днешния ден.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР