Фолкпевицата Галена хвърли в смут почитателите си, след като изля

...
Фолкпевицата Галена хвърли в смут почитателите си, след като изля
Коментари Харесай

Галена се оплаква от проблеми със съпруга си! Предстои ли раздяла?

 Фолкпевицата Галена хвърли в ужас феновете си, откакто изля душата си във " Facebook " и в нова ария, намеквайки какъв брой е разочарована в любовния си живот. Слуховете, че е разграничена с Галин се ускориха още повече. 

Пайнерката показа новото си сърцераздирателно парче " Къде беше ти ", а по-късно изясни за какво тази ария е толкоз специфична за нея и изля тъгата си от своя любовен живот, който в профил наподобява съвършен. 

  " Монетата постоянно има две страни… Моят отговор. Отношенията сред двама души могат да бъдат красиви, могат да бъдат грозни, само че съвсем в никакъв случай безконечни. Затова оценявайте хората, които са в живота ви, преди да е станало прекомерно късно. Благодаря на екипа, виновен за съществуването ѝ, както и на екипа, който трансформира настроението ѝ във образно преживяване, тъй като тази ария ме докосна по метод, който рядко чувствам. Благодаря ви, че докосна и вас. И помнете — обич се потвърждава всеки ден! “, написа изпълнителката в обществената мрежа. Всичко това сякаш подсказва интимна драма.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР