Фолкпевицата Емилия има травма след катастрофата на магистрала Тракия“, но

...
Фолкпевицата Емилия има травма след катастрофата на магистрала Тракия“, но
Коментари Харесай

Изписват Емилия До Дни, Синът На Башур Бере Душа

Фолкпевицата Емилия има контузия след злополуката на автомагистрала „ Тракия “, само че е без заплаха за живота. По-скоро остава за наблюдаване, оповестиха от болница „ Св. Анна “.

При случая пострада нейният избраник Жорж Башур, а с най-тежки контузии е синът на предприемача, който е карал.

Прогнозите за потърпевшия 19-годишен юноша са по-скоро песимистични. Това сподели на брифинг изпълнителният шеф на лечебното заведение доктор Славчо Близнаков, представен от Dnes.bg.

„ Младият мъж е в извънредно тежко положение и е настанен в реанимация с тежка черепно-мозъчна контузия със съществено увреждане на мозъка. Той е на апаратно дишане в реанимация. Няма нещо, което да се оперира. Жената е настанена в хирургия с гръдно-коремна контузия, без заплаха за живота, за наблюдаване. Другият мъж е настанен в ЛЧХ с обработени контузии, без заплаха за живота. Няма да има никакви последствия за здравето на певицата и нейния другар “, сподели още Близнаков.

„ За да се потвърди мозъчна гибел има логаритъм, споделям, че момчето е с доста тежка черепно-мозъчна контузия, със съществено увреждане на черепа и мозъка “, обясниха още от здравното заведение.
Емилия и годеникът ѝ скоро ще бъдат изписани, няма да има последствия за здравето им.

НОВИ ПОДРОБНОСТИ ЗА КАТАСТРОФАТА С ЕМИЛИЯ

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР