Фолкпевицата Андреа е убедена, че има задгробен живот, научи HotArena.

...
Фолкпевицата Андреа е убедена, че има задгробен живот, научи HotArena.
Коментари Харесай

Андреа вярва в прераждането и пророческите сънища

Фолкпевицата Андреа е уверена, че има задгробен живот, научи HotArena.

Тази тематика я интересува и тя е прочела солидна литература, с цел да може да се изкаже аргументирано. Според нея човек би трябвало първо да извърши задачата си на Земята, без значение в какъв брой живота, с цел да отиде в Рая.

„ Ако се самоубиеш, то сигурно ще се преродиш в нещо извънредно. Ще страдаш доста в идващия си живот, до момента в който не изплатиш греховете си, ще продължаваш да се прераждаш “, споделя в свое изявление чалга дивата.

Личните й прекарвания постоянно са причина да има вяра, че съществуват оракулски сънища – въпросът е по какъв начин да ги разгадаеш и да тълкуваш знаците, които получаваш до момента в който спиш. „ Много пъти ми се е случвало сънищата да ми подсказват какво ще се случи, изключително в случай че лежи на сърцето ми “.

Теодора Андреева, както е същинското име на певицата, е уверена и в това, че има Съдба, която е предначертала избран път за вски от нас, написа ШОУ. Тя споделя, че огромна част от живота е в наши ръце, само че има неща, които колкото и да се мъчиш да промениш са предначертани.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР