Фолкпевицата Алисия може да отнесе сериозна глоба от 15 бона

...
Фолкпевицата Алисия може да отнесе сериозна глоба от 15 бона
Коментари Харесай

15 бона глоба грози участник в Маскираният певец, издънил се ужасно

 Фолкпевицата Алисия може да отнесе сериозна санкция от 15 бона от супершоуто по Нова тв - " Маскираният артист ", научи " България Днес ".

Почти 100 % е несъмнено, че точно тя се крие зад маската на Принцесата в предаването, а драмата е в това, че изпълнителката сама си е отворила устата за присъединяване си, без да допуска какво ще се случи след това. По контракт звездите в шоуто нямат право да споделят на никого, че са част от предаването, в това число и на децата и половинките си. Алисия, освен че разказала на сина си гаджето си, само че и раздухала клюката на съвсем всички свои другари, разясняват я доближени. Заради това и мълвата се разнесе толкоз бързо. Сега, в случай че продуцентите решат, могат да й наложат солидната санкция, която по контракт дължи при вероятно оповестяване.

Само преди две излъчвания Мария Илиева опита да замаже гафа на Алисия, като показа в ефир, че знае, че сега певицата е на присъединяване и няма по какъв начин тъкмо тя да е Принцесата.

" Няма такова нещо. Само няколко индивида знаят кои са хората зад маските. И мога да ви подсигурявам, че всички съблюдават конфиденциалността ", разяснява преди началото на предаването продуцентът на шоуто Маги Халваджиян.

Колкото до водещите Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека, те май са единствените, които нямат никаква визия кои са личностите, които стоят до тях. Със смях и закачки двамата са пълнежът на шоуто и съгласно форумите са най-големите любимци на децата и младежите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР