Фолкпевица, която иска да пее рок, е ролята на една

...
Фолкпевица, която иска да пее рок, е ролята на една
Коментари Харесай

Камелия си забрави репликите при снимките на нов хитов филм

 Фолкпевица, която желае да пее рок, е ролята на една от най-известните изпълнителки Камелия, в нова българска комедия, която се чака да се трансформира в шлагер през идната пролет. Звездата взима присъединяване в " Голата истина за група " Жигули ", където си партнира с фамозния актьор Михаил Билалов.

" Поканата пристигна от екипа и доста се зарадвах, тъй като там играя певица. Ролята ми е къса, само че значима и паметна, тъй като с нея се влиза непосредствено в сюжета. Екипът ми оказа помощ доста, получих поддръжка и тласък да се отпусна. Имаше доста занимателни моменти, тъй като се случваше да не помни репликите си и Билалов се опиваше посредством неговите да ми ги напомни. Накрая съумях да се отпусна и започнах да скалъпвам, бях естествена “, разказва Камелия, която през годините натрупа актьорски опит с функции в телевизионни реклами и комедийния сериал " Ракия Сънрайз “.

" Голата истина за група " Жигyли "  е филм на режисьора Виктор Божинов. Сниман главно в Бургас, филмът споделя историята на българска рок група от 80-те години, която се разпада тъкмо когато е на върха на славата си. С времето усетите на публиката се трансформират, а музикантите са изцяло забравени, до момента в който не им се постанова да се съберат още веднъж. Филмът събира едни от най-талантливите и обичани родни артисти, сред които Мишо Билалов, Филип Аврамов, Димитър Рачков, Герасим Георгиев-Геро, Лилия Марвиля и други

Според Камелия филмът, чиято премиера е планувана за пролетта, ще внесе пресен въздух в първите топли дни и едно развлечение, от което всеки към този момент има потребност, написа " “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР