Фолкпевецът Константин е аут от компанията на Митко Димитров-Пайнера, а

...
Фолкпевецът Константин е аут от компанията на Митко Димитров-Пайнера, а
Коментари Харесай

Коцето аут от „Пайнер“: Царят на баладите прецакал шефа си с хонорарите от Брадъра и „Капките“!

Фолкпевецът Константин е навън от компанията на Митко Димитров-Пайнера, а той е ощетен с десетки хиляди левове. Раздялата сред царя на баладите и димитровградската компания е настъпила преди повече от година, само че е била защитавана в безспорна секретност, оповестява организация „ Пик “.

Многократно артистът бил подканят да се отбие през офиса за нов контракт, само че всякога намирал аргументи да не се яви на срещите и отлагал подписа си. Междувременно обаче Коцето откри време да взе участие в „ Биг Брадър “, след което пък бе поканен в шоуто за фалшификати „ Като две капки вода “.

За никого не е загадка, че това са най-добре платените реалити формати, като хонорарите за звезди от ранга на Константин са шестцифрени.

Хората на Пайнера подозирали, че месеци наред артистът съзнателно е размотавал шефа си за новия си контракт, с цел да избегне подялбата на хонорарите от двата формата.
Коцето навън от " Пайнер ": Царят на баладите прецакал шефа си с хонорарите от Брадъра и " Капките "!

Преди няколко дни пък Константин се изгаври крепко със суперзвездата на международния футбол и „ Барселона “ Лионел Меси. Изпълнителят на „ Черна роза “ харесва повече Кристиано Роналдо и реши да се пошегува с огромния му съперник.
Коцето се срещна очи в очи със скулптура на великия аржентинец и незабавно реши да се съпостави с него.

„ И си по-нисък, и си по-слаб„, доближи до умозаключение Коцето.
Изпълнителят е разпален почитател на футбола и съвсем не пропуща ден, без да гледа мачове.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР