Фолклорната певица Ива Давидова вдигна сватба в Гигинския манастир, видя

...
Фолклорната певица Ива Давидова вдигна сватба в Гигинския манастир, видя
Коментари Харесай

Фолкпевицата, възпяла водната криза в Перник, вдигна сватба в манастир

Фолклорната певица Ива Давидова подвигна женитба в Гигинския манастир, видя HotArena.

Изпълнителката, която в края на предходната година възпя водната рецесия в родния си Перник, се взе с обичания си Димо в събота. На събитието участват най-близките хора на младоженците, като измежду гостите се откроява певицата Джина Стоева, която поздравява с песни щастливите влюбени.

" Цялата организация се случи доста небрежно. Със брачна половинка ми сме по този начин - обичаме живота и действаме на момента, не желаеме да отлагаме нещата. С Димо се срещнах на 7 януари, когато чествах имения си ден. Няколко дни по-късно ми сподели, че един ден ще стана негова жена и ще му родя две деца. Тогава си помислих, че този човек не е доста добре, само че ето, че тъкмо по този начин се случи. Интересното е, че преди този момент в никакъв случай не сме се срещали в Перник, нито сме били в обща компания ", описа пред " България Днес " Давидова, която към този момент с тире прибавя към семейството си и Кирилова.

Връзката им се развива доста бързо и скоро след запознанството им Ива получава предложение за брак и годежен пръстен. Избират си 22 август за сватбата, като изясняват, че в датата няма някаква специфична символика. " Изключително признателни сме на архимандрит Никанор, който ни одобри в Гигинския манастир и даже отвори едно от специфичните пространства в светата обител, с цел да осъществим ритуалите. Приехме го като огромен жест към нас ", сподели още изпълнителката на " Перник нема вода ".

На тържеството има доста музика и забавление, а това, че подписват брак по време на ковид, ги кара да осъзнаят, че след години ще си спомнят в каква ексцентрична година са си споделили заветното " да ". " С него се усещам доста обичана и спокойна. Любовта не трябва да е сложна, нещата би трябвало да се получават елементарно. Дай Боже, да сме цялостен живот дружно и да остареем, като се държим за ръце ", добави Давидова. Димо от 7 години живее в Германия и има компания в строителния бизнес. За момента двамата редуват страните и занапред ще вземат решение къде да се открият.

Дни пред сватбата фолклорната певица пуска и новата си ария " Марийо, черко ", която извършва взаимно с миналогодишната победителка на " Детски Пирин фолк " Мария-Магдалена Йорданова. " Животът си продължава, работата си върви. Преди няколко дни отново нямахме вода в Перник, само че към този момент я пуснаха и в този момент нямаме битови проблеми ", приключи с оптимизъм обичаната изпълнителка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР