Фолкдивата Яница стана майка за първи път, а благата вест

...
Фолкдивата Яница стана майка за първи път, а благата вест
Коментари Харесай

Яница стана майка за пръв път

Фолкдивата Яница стана майка за първи път, а богатствата новина бе обявена персонално от нея. В поредност от няколко сторита тя издаде, че новороденото е момченце, носи името Преслав и се е появил на бял свят на 8-и август.

Бащата на бебето е дългогодишната половинка на Яница. За него се знае само, че е млад и към този момент е натрупал първия си милион, само че тя отхвърля да приказва за него обществено и двамата в никакъв случай не се демонстрират дружно в мрежата.

Фолкдивата към този момент получи цялостен куп поздравления в Инстаграм, а ето какво бе и първото ѝ изказване след раждането:

 Яница

„ Много съм щастлива, че към този момент съм майка. Синът ни се роди на 8 август и с татко му избрахме за него името Преслав. Съвсем скоро, на 15 август, Преслав ще има имен ден и имаме вяра, че Богородица ще го пази и закриля през целия живот. Благодаря на екипа на доктор Константин Ташков от МБАЛ „ Надежда “ за грижите и всеотдайността към мен и Преслав “ – показа пред Планета тв разчувстваната певица.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР