Фолкдивата Камелия отново скандализира феновете си с фото от плажа,

...
Фолкдивата Камелия отново скандализира феновете си с фото от плажа,
Коментари Харесай

Камелия се пусна чисто гола в мрежата

Фолкдивата Камелия още веднъж скандализира почитателите си с фото от плажа, на което е чисто гола. Блондинката се е излегнала на един шезлонг както майка я е родила, а на напред във времето е оставила стъклена чаша с коктейл.

Певицата не е оставила никакъв коментар под фрагмента, с изключение на "понеделнишко ", което единствено по себе си приказва, че предишния понеделник изпълнителката се е отдала на релакс и плажуване, написа в. "Телеграф ".

Интерес провокира фактът, че певицата е захвърлила освен горнището, само че и долнището си, с цел да избегне неприятните следи от разликата по-късно. Преди няколко дни тя пусна фото, на което обаче беше заложила на нищожен и доста изрязан бански. Ето че всички облекла и задръжки паднаха и Камелия се появи гола.



Фолкдивата и половинката й Цветин са измежду известните ВИП-нудисти. Преди години двамата бяха изловени от папараци чисто голи на морския плаж. От тогава обаче Камелия избира деликатно местата, на които остава по евино облекло, само че към този момент обича да загатва желанията си в обществените мрежи.

"Пека се гола, когато няма хора на плажа. С Цветин избираме по-закътани места, където има повече храсталаци и шубраци ", разкри преди време Камелия. Тогава тя призна, че въпреки да е фенка на нудизма, не посещава такива плажове, тъй като не обича други нудисти.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР