Фолкдивата Кали остана без младия си любовник, когото непрекъснато хвалеше,

...
Фолкдивата Кали остана без младия си любовник, когото непрекъснато хвалеше,
Коментари Харесай

Наско Салфетката заряза Кали

Фолкдивата Кали остана без младия си ухажор, който непрестанно хвалеше, че я гледа като писано яйце. В последна сметка Атанас Червенков я зарязал преди няколко месеца. По-известният като Наско Салфетката 35-годишен мъж, бил бясно влюбен в изпълнителката от лекия род и даже желал деца от нея, само че 48-годишната Кали не се навила, въпреки видимо да се съгласила с него.

 

Тя даже почнала хормонална терапия, от която обаче бързо се отказала тихомълком. Наско се надявал да стане татко, до момента в който Кали го лъжела, че си пие медикаментите. Това траяло до края на предходната година, когато чалгаджийката била хваната от него, че не приема медикаментите. Случката била последвана от гръмък скандал и разлъка. Най-доволни от развоя на събитията несъмнено, са родителите му, които въобще не одобрявали връзката му с 14-години по-голяма от него кака. Двамата изкараха дружно 5 години и всички чакаха, че любовта им ще прерасне в брак.

Кали, която сякаш бе подготвена да роди четвърто дете от четвърти мъж е споделяла, че и трите й раждания били доста рискови, защото има комплицирана коремна интервенция, която е вследствие на тежка злополука. Предвид обстоятелството, че към този момент има три деца, надали й се дундурка и четвърто. Предвид, че гони 50-така е изцяло обикновено да не желае повече наследници, само че гадното е, че е лъгала половинката си. По-добре би било да му каже истината, с цел да може Наско да си откри жена, която желае да го подари с негово дете, разясняват във фолк средите. 

 

Фактът, че Кали непрекъснато злослови против колежките си, я трансформира в най-недолюбваните певици в сектора. В един от последните случаи на мушка бе Глория. В изявление за Тото, тя я обиди, че няма шлагери и не е някаква прима. Преди това е нападала и други нейни колежки. А и не пропуща да се изкарва най-умната и четяща фолк певица.

 

Напоследък Кали ди навлече много неприятни мнения поради плюенето по колежки, както и лъжите, че стопира с фолка и се отхвърля от него. Осъзнала, че е сгафила, се извини на почитателите си. Част от колежките й тържествуват от обстоятелството, че е била зарязана от милионера, който й осигуряваше всичко и не се постановяваше певицата да разчита на хонорарите си от участия.

 

Мълвата носи, че откакто я зарязал, Наско Салфетката вдигнал ваучър в родния си Асеновград. Както е известно семейството му е притежател на огромна верига аптеки

Инфо: Уикенд

Тагове: Кали певица Атанас Червенков милионер Наско Салфетката Асеновград зарязана
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР