Фолкдивата Емануела пя за бившия си - риалити героя от

...
Фолкдивата Емануела пя за бившия си - риалити героя от
Коментари Харесай

Иди ми-дойди ми: Емануела май прости на Елвиса

Фолкдивата Емануела пя за някогашния си - риалити героя от тазгодишния сезон на „ Игри на волята “ - Мартин, по-известен като Елвиса. Той се появи на нейно присъединяване в хитов клуб в Студентски град, с което удостовери слуховете, че двамата още веднъж са стоплили връзките.

Връзката на Емануела и Елвиса непрестанно ена приливи и отливи. Разделите и сдобряванията им не могат да се преброят, само че по всичко проличава, че любовта им е доста мощна и макар разликата в характерите отново са намерили път един към различен.

По-паметливите помнят, че няколко пъти те даже се обиждаха обществено, употребявайки за сцена обществените медии. Сега обаче по всичко проличава, че томахавките са заровени. Появата на мачото в клуба зарадва Емануела и тя бе в забележително положително въодушевление, което не остана неусетно за близките. Дивата се бе постарала да наподобява много секси, като заложи на къси гащи и пай топ, който не скриваше сутиена й.

Мартин пък се беше настанил с другарска компания на едно от ВИП сепаретата в клуба. Фенките също не останаха безучастни към появяването на мачото в клуба и побързаха да си създадат фотография за спомен с него. От своя страна Елвиса съумя да се трансформира в живописен облик в риалити формата и да се хареса на огромна част от феновете.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР