Фолкаджийката Райна спира да пее, узна HotArena. Пилето на фолка

...
Фолкаджийката Райна спира да пее, узна HotArena. Пилето на фолка
Коментари Харесай

Райна спира да пее заради любовника си! Не ще да снима клипове, не ще и песни да прави

Фолкаджийката Райна стопира да пее, разбра HotArena.

Пилето на фолка заряза специалността, с цел да се отдаде напълно на новата си обич – ММА боеца Валери Тюлеков. „ Не ми е до снимане на клипове и песни “, разгласи Райна в отговор на почитателите си, които тръпнат в очакване за новите й планове.

Пилето на фолка, която изчезна от светлините на прожекторите, се завърна стремително преди година. Върлите й фенове показаха вълнението си, само че то не продължи дълго. Райна снима няколко клипа към песните си и още веднъж стопира кариерата. Причината е, че хубавицата е на крилете на любовта и й се любува с цялостна мощ.

Когато ми пристигна вдъхновението да фотографирам и създавам, ще го направя! “, разгласи изпълнителката в мрежата. Напълно непостижими да я върнат в сектора са и шефовете на певицата. Гладът за песните й е толкоз огромен, че „ Пайнер “ се принуди да пусне нова ария на Райна, само че без клип, а със слайдшоу от нейни фотоси, писа „ България Днес “.

Същевременно миньончето не се интересува от работа, а единствено от възприятията си към обичания мъж. Двамата прекарват всяка свободна минута дружно, като не стопират да показват любовта си, като запечатват всеки миг и го споделят в мрежата.

Само преди дни влюбените отидоха на излет в планината, където си спретнаха сантиментален пикник. Влюбените не стопират да кръстосват родни и непознати ширини. Райна даже показала новия си обичан на родителите си в Сандански, а те останали очаровани от него. Именно в града пламват и искрите сред двамата.

Според осведомени двамата се схващат извънредно добре, тъй като са родени под един зодиакален знак – Везни. В публичните среди Райна се слави с чепатия си темперамент, което беше препъни камъкът в любовния й живот.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР