Фолкаджийката Андреа е съсипала кожата на лицето си. Причината за

...
Фолкаджийката Андреа е съсипала кожата на лицето си. Причината за
Коментари Харесай

Андреа си съсипа лицето, спи с тонове грим, за да е постоянно „красива”

Фолкаджийката Андреа е унищожила кожата на лицето си. Причината за ужасния тип на физиономията й е, че русокоската постоянно спи с тонове грим и това в продължение на години, научи „ Уикенд ”. Дебеланката смятала за загуба на време да върви всеки ден на грим, а и не се харесвала без няколкото тона декор дьо загар и опушен взор. Андреа считала, че е непрекъснато красива и даже и като се разсъни от сън е прелестна. Тя не се замисляла какъв брой е нездравословно да не се разгримираш към този момент и да спиш с грим.
„ Най-лошото нещо за кожата е да спиш с макиаж. Толкова е нездравословно, че дамите даже не могат да си показват последствията за лицето си. Най-малкото нещо, което могат да провокират е появяването на пъпки и неприятна кожа, а може да има и много по-сериозни последствия. Отделно изобщо не е естетически красиво и секси да се будиш до дама, намацана като за карнавален бал. Няма мъж, който да харесва да спи в чаршафи, омазани с декор дьо загар и сенки, не знам за какво още има дами, които си мислят, че по този начин половинката им ще ги вземе за красиви. Напротив, излагат се и стават за смях ” – разяснява пред „ Уикенд ” столична дерматоложка.

Фолк дивата, която от години е в девета глуха, заплаща по 100 лв. на гримьора, като го посещава през ден. Андреа не се разгримира вечер, а непосредствено ляга да спи, като се старае да лежи единствено по тил, с цел да не се размазва макиажът й и да изтрае допустимо най-дълго.

Докато множеството колежки на някогашната на Кубрат Пулев се омъжиха по 2-3 пъти и народиха по няколко деца от разнообразни мъже, русокоската към този момент повече от 2 години продължава да реве за боксьора, да се занимава с неговия персонален живот, изневери в предишното и противозаконните му деца. Андреа не може да преглътне раздялата и да продължи напред, а е като захласната от Кобрата и се върти в обаян кръг, от който няма излизане. Снимките й клипчетата й също карат почитателите й да се чудят дали е добре душевен. Изпълнителката ту споделя провокативни и пошли фотоси, като че ли е маман, която приканва гостите да влязат в бардака, ту качва видеа, където е като тюлен в басейна и се мъчи да излезе, пъчейки трътлестата си задна част.

„ Тя даже и с грим е плашеща на фотосите, които не са минали обработка с Фотошоп, а какво остава да върви натурална, тогава напълно ще стресне хората по улиците ”, разясняват почитатели на Андреа, която е известна, че постоянно върви с несъответстващ грим и облекло, по-подходящо за стриптийз клуб.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР