Фолк звездата Преслава се е превърнала в голяма домашарка заради

...
Фолк звездата Преслава се е превърнала в голяма домашарка заради
Коментари Харесай

Преслава стана домошарка

Фолк звездата Преслава се е трансформирала в огромна домашарка поради щерка си Паола, която към този момент е на 3 годинки. Певицата не скри в изявление, че е загърбила нощните купони отвън работните си задължения. Дори и когато има рожден ден, както беше през юни тази година. На празника си тя предпочела да събере гостите по обедно време, а не в късните часове както нормално.

"Все още се усещам млад ", съобщи в изявление за "Преди обед " 37-годишната пайнерка. "Хубаво празненство беше, изкарахме си добре. Започнах към този момент да си върша празненствата като детски рождени дни, с цел да може и Паола да участва до избран час вечерта. Миналата година го направих следобяд, а приятелите ми почнаха да се чудят за какво върша рождения ден по-рано от септември, когато е родена Паола. Объркаха ни ", смее се изпълнителката на "Лъжа е ".

Бъдейки майка и настояща певица, добричлийката е употребила оптимално "ваканцията " към пандемията. "Обърнах повече внимание на фамилията, а щерка ми е доста удовлетворена от това. Тя държи просто да сме дружно и както споделя: "Хайде да си играем, мамо! " Когато се разсъни заран, гледа да ме разсъни, без значение в какъв брой часа съм си легнала. Не се окайвам, тъй като времето прекарано с нея ме зарежда на 100 %. А и след това спим дружно следобяд ", споделя гласовитата брюнетка.

На въпроса дали Паола е наследила гения й и ще тръгне по нейния път, звездата споделя: "Не знам дали е гласовита, не мога да кажа още. Времето ще покаже. То аз в детската градина изнасях концерти... ще забележим по какъв начин ще се случи и с моята принцеса ", споделя Преслава.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР