Фолк звездата Галин си припомни вълнуващите трепети от абитуриентския бал.

...
Фолк звездата Галин си припомни вълнуващите трепети от абитуриентския бал.
Коментари Харесай

Галин стана кавалер на бал, но получи неприятна изненада

Фолк звездата Галин си напомни вълнуващите трепети от абитуриентския бал. За повторно изживя тази тръпка, само че този път като джентълмен на надарената Симона, която е най-новото попълнение в неговата музикална компания.

Червенокосата Симона, която записа към този момент с първи шлагер, нямала никакво съмнение в избора си на джентълмен. Галин пък без да се замисли приел да я придружи на бала и да я трансформира в звезда измежду съучениците ѝ.

Певецът бе неразделно до новата си звезда по време на церемонията по случай завършването на учебно заведение. Той я придружи до двора на гимназията. Появата на звездата провокира същински възторг в учебното заведение.

Двойката обра бурните аплодисменти и всички погледи бяха ориентирани към тях. По-късно Галин, хванал за ръка Симона, мина и по аления килим в центъра на града. А по-късно артистът откара със скъпата си кола певицата до хотела, където тя купонясва със съучениците си.
Снимка: Фейсбук  Галин стана джентълмен на бал, само че получи неприятна изненада

Малко преди да отпраши към следващата си изява, артистът обаче бе неприятно сюрпризиран. Галин открива, че уличник е протегнал ръка на тузарския му автомобил. В гумата на изпълнителя е забит голям винт. И тя е спукана.

" Този, който го е направил, нищо не е постигнал. Аз гумата ще си я сменя, само че ти ще си останеш келеш ", изригна Галин.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР