Фолк звездата Галена се готви за втора победа като треньор

...
Фолк звездата Галена се готви за втора победа като треньор
Коментари Харесай

Соня Михайлова печели „Гласът на България”

Фолк звездата Галена се готви за втора победа като треньор в „ Гласът на България ” от общо две участия в шоуто досега . След Петя Панева, която завоюва наградата предходната година като част от тима на фолк звездата, в този момент на ход е ромката Соня Михайлова, която на собствен ред я избра за треньор. 24-годишното момиче от село Брежани впечатли фенове и жури още на кастингите на мрачно, когато изпя „ Излел е Дельо бунтовник ”. Оттогава натрупа от ден на ден почитатели.
Ромката Соня впечатлява и с глас, и с темперамент. Момичето става майка още преди 4 години, само че намира сили да съчетава развъждането на детето си с учене в университет. В гимназията Соня е учила национално пеене, като в това време е работела като певица по заведения, с цел да подкрепя фамилния бюджет. Още преди 5 години дава изявление за онлайн медия, в което споделя, че е избрала националното пеене, защото не харесва попфолка. „ Лекият род ” я отблъсква поради облеклото на певиците – „ доста се разголват ”, изяснява момичето в изявлението, което е със заглавие „ Ромка с бъдеще ”.

След като приключва гимназия, Соня записва компетентност „ Изпълнителско изкуство ” в Югозападния университет в Благоевград, а след това – и втора компетентност „ Педагогика на музикалното изкуство ”. Цялата й биография досега може да служи като добър образец за други девойки от ромския етнос. Ето за какво упованията са за мощна поддръжка на финала на шоуто в неделя.

Зрителите всеобщо споделят удивление то си от Соня.

Харесват гласа и скромното й държание. Масовото мнение е, че тя е най-талантливата в шоуто тази година. Единствената, която се приближава до утвърждението, което Михайлова получава, е 18-годишната Жаклин Таракчи от тима на Дара. Смята се, че тя е най-силната съперничка на Соня за успеха в шоуто. Жаклин изгрява в Би Ти Ви още преди 5 години, когато се явява на кастинг в друго шоу на малкия екран – „ България търси гений ”. Михаела Филева, която тогава е част от журито, натиска златния бутон, афишира момичето за откритието на сезона и го изпраща непосредствено на финалите. Макар да не печели, Жаклин продължава да се развива в музиката и преди две години издава първата си ария – „ Какао ”. Сега прави същински възторг в „ Гласът ”, само че споделя, че отсега нататък желае да учи логика на психиката, а не музика. Надява се да пристигна ден, в който ще основава изкуство, което лекува душите на хората.

Двете дами, които се радват на най-голяма зрителска обич в „ Гласът ” този сезон, са следвани компактно от Калоян Николов от тима на Любо Киров, който всички оповестиха за българския Джейсън Момоа поради поразителната му аналогия с холивудската звезда. Той не се явява в шоуто за първи път. Участваше и преди три години, единствено че тогава го назоваха „ Хал Дрого ” – на името на героя, който Момоа играеше в сериала „ Игра на тронове ”. Той беше в тима на тогавашната треньорка Михаела Филева, която обаче го отряза на крачка от огромните концерти.

Тримата други финалисти също имат положителни шансове, стига да подберат подобаващи песни. Това са Александър Петров от тима на Галена, Десислава Латинова от тима на Иван Лечев и Виктор Стамболов от тима на Любо Киров. Дни преди финала обаче Соня, Жаклин и Калоян наподобяват с надалеч по-добри благоприятни условия за победа.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР