Фолк звездата Галена изневери на луксозните тоалети, които обикновено обича

...
Фолк звездата Галена изневери на луксозните тоалети, които обикновено обича
Коментари Харесай

Галена повтори Емилия и Мегз

Фолк звездата Галена изневери на първокласните тоалети, които нормално обича да сменя и демонстрира в обществената мрежа. Този път сервира на феновете си визия напълно решена в българска национална носия. Упражнението й обаче ни върна обратно във времето, когато Емилия подхвана тази наклонност, в случай че можем по този начин да го назовем. След това я последва и Мегз Каканашева, а през вчерашния ден и Мира Добрева не остана по-назад. Поводът несъмнено беше националният празник на България.



Галена има нюх освен към марковите тоалети, само че и към националните одежди.

Какво мислите вие - Галена изненада ли феновете си или по-скоро влезе в звук с българщината от взаимност, както направиха и другите родни звезди? Освен възторженостти към отношението, ще допълним, че Галена несъмнено сътвори атмосфера с избора си на носия. Оставаме на вас да изберете - коя родна звезда е по- по- най в ансамбъла, който е избрала.



Емоционален миг сред Башур и Емилия.

Уточняваме, че фрагментът на пайнерката в действителност е остаряла фотография. С тази носия Галена се появи по време на свое присъединяване в заведението на своя брачен партньор "Атракцион Калоянова цитадела " в Арбанаси. Но все пак първа е Емилия, която дружно с половинката си Башур блеснаха в такава фешън колаборация още предходната година на 3 март. По-известна като риалити хала Мегз се появи в дублиращ подобен кадър през ноември предходната година.



Екс-двойката Мегз и Рончев изимитираха Емилия и Башур.

Най-странна обаче е появяването на Мира Добрева и по-точно мястото, където цъфна в червени и бели бродерии. Останалата без работа телевизионерка изуми мрежата, появявайки се по този начин не другаде, а на ски пистата в Пампорово. В момента русокоската е на почивка със фамилията си, само че вместо да си почива и релаксира, тя реши да сюрприйзира почитателите с ексцентрична хрумка. Голяма част от нейните почитатели приветстваха решението й да се качи на ски пистата по този нетрадиционен метод, само че пък други посякоха ентусиазма й и я набедиха, че си прави реклама. "Писна ми към този момент от хора, които готвят, обличат се, пътуват и се снимат с известни единствено и единствено да натрупат популярност и почитатели. Това са комплексирани хора ", гласи един от мненията в обществените мрежи. Някои пък оповестиха, че носията й по-скоро мяза на съветска национална одежда.



Мира се кипри на ски пистата.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР