Фолк звездата Емилия и съпругът й Жорж Башур са разделени. Вече

...
Фолк звездата Емилия и съпругът й Жорж Башур са разделени. Вече
Коментари Харесай

Гръм в рая: Емилия в развод с милионера Башур

Фолк звездата Емилия и брачният партньор й Жорж Башур са разграничени. Вече от няколко месеца звездната двойка не живее дружно и певицата сама се грижи за 2-годишната им щерка Жоржина и другите си две деца от Коко Динев, твърди Хотарена.

Причината за раздялата не е трети човек, нито невярност. От известно време двамата не се чувствали щастливи дружно и връзката им се изчерпала. Разделили са се без кавги и драми и не престават да поддържат положителни връзки, разкриват осведомени до двойката.

Разводът към момента не е реалност, по тази причина и Емилия продължава да се показва като Башур. Според близки до изпълнителката, тя се надява това да е краткотрайна рецесия в връзките им скоро отново да се съберат.

Прави усещане, че сирийският предприемач е изтрил всичките си фотоси в обществените мрежи и от певицата няма и диря.

Емилия и Башур се разделят 6 години след сватбата. Двамата подписаха брак през лятото на 2018 година – единствено 58 дни след трагичната гибел на сина му Феди. Припомняме, че 19-годишният юноша почина при тежка злополука, а в колата бяха певицата и татко му. През февруари 2022 година се роди и щерка им Жоржина.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР