Фолк звездата Анелия разкри за първи път за най-големия кошмар,

...
Фолк звездата Анелия разкри за първи път за най-големия кошмар,
Коментари Харесай

Анелия разкри за кошмара, който преживява

Фолк звездата Анелия разкри за първи път за най-големия призрачен сън, който и се наложило да преживее дружно със фамилията си през миналата година. След медийните шумотевици за първокласния дворец в столичния квартал "Драгалевци ", в който живее, певицата била посетена от маскирани крадци и то до момента в който щерка й Ивон и майка й Светла сладко спят. В този миг звездата на "Пайнер " била на присъединяване, само че съумяла да види всичко от видео наблюдението на обекта.

Щерката на Анелия заби богато гадже

Изпълнителката на "Генерал " се обърна към похитителите на дома й с обръщение: "Постъпката им е доста жалка и е тъжна за тях, уповавам се да осъзнаят, че са тръгнали по неверен път и да си намерят друга специалност. Ако ме гледат тези хора, дано да демонстрират някаква човечност, тъй като това за нас беше голям стрес. Тогава бях на присъединяване, в къщата бяха майка ми и щерка ми, които спят в този миг. Буквално видях на камерите, по какъв начин минават хора с маски, беше голям потрес. Случилото се е доста мъчително за семейството ми. Дъщеря ми дълго време го преживяваше. Слава Богу, не бяха успяли да обхванат и да се случи нещо по-страшно ", показа певицата в предаването "Папараци ".

View this post on Instagram
A post shared by Anelia Georgieva (@anelia_official) on Dec 4, 2019 at 5:14am PST

С днешна дата за нея шокът от случилото се не е отминал. "Случва ми се постоянно да си легна и да не мога да заспя. Тази картинка е пред очите ми и ме плаши. Изключително тежко го претърпяваме ", заключи по тематиката заралийката.

Анелия цака Галена със жанр

View this post on Instagram
A post shared by Anelia Georgieva (@anelia_official) on Nov 22, 2019 at 11:07am PST

Анелия от дълго време мечтаела за лична огромна къща, която стартира да гради доскоро повече от три лета. "Една къща се прави три години, с цел да стане качествена и добре. Да се пребориш с всички майстори, които работят с жена и то лудичка като мен ", отсича фолк дивата. В имението живеят тя и щерка й Ивон, която към този момент е на 16 години. За баба Светла Анелия е купила апартамент на влиятелната софийска локация - ул. "Оборище ". "Майка ми към този момент е на 64 години. Смятам, че ми е помогнала задоволително и в този момент би трябвало да се отдаде на заслужена отмора. Да си разпредели сама живота, да си го живее както реши за най-добре. Преди живяхме трите. Имах страшна потребност от нея. Работех прекомерно доста. Ивон внезапно порастна и в този момент се усеща удобно да си легне сама ", описа още пайнерката.

View this post on Instagram
A post shared by Anelia Georgieva (@anelia_official) on Oct 30, 2019 at 2:38am PDT
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР