Фолк ветеранката Луна изуми зрителите на "Черешката на тортата" с

...
Фолк ветеранката Луна изуми зрителите на "Черешката на тортата" с
Коментари Харесай

Луна изуми с простотия

Фолк ветеранката Луна изуми феновете на "Черешката на тортата " с невъзпитано държание. Певицата, която очевидно е класна кокона единствено в самохвалбите си, се показа като изключителна простачка. След присъединяване й в кулинарното шоу предходната вечер, мненията по нейн адрес бяха, че е блъснала дъното и даже е надминала по дивотия и невъзпитаност плеймейтката Нора Недкова и гримьорът Валентин Кулагин. В предишния сезон те счупиха рейтинга на продукцията с непочтено държание.

"Луно, дърта жена си, а се държиш като нацупена кифла! С тези обноски няма по какъв начин да си класна, а още повече звезда ", усмиваха изпълнителката на "Тук-там " в обществените мрежи.

Луна втрещи с държанието си още при започване на предаването. Когато лимузината пристигна за участниците, фурията се настани сама на едната седалка, принуждавайки всички останали – Дани Пеканов, Ивайло Колев и репортерката от "На кафе " Деси Павлова, да се нагъчкат един до различен. "Звездата е изморена от участия и счита да уважи малко книжка”, врътна се певицата и сякаш почна да чете фино книжле. В същото време се опита да засегне компанията си, намеквайки им за дрога. "Наркотиците са ти промили мозъка, имаш бели петна”, заядливо подмятна тя към фризьра Ивайло и продължи в същия дух: "Хора, които пият алкохол, ме отвращават. Не желая да съм част от вашето падение”.



Миналата вечер вечерята беше у готвачката Мариела Нордел. Направи усещане обаче, че Луна не цъфна на вратата дружно със съучастниците си. След известно време тя се появи като фантом в дома на домакинята, която стартира гостите си с латино ритми, само че това не съумя да впечатли изпълнителката, която стоеше в профил и гледаше отегчено отдолу под тъмните си очила. Луна отхвърли да се задържи и на масата. Първоначално отхвърли да си каже и „ наздраве” с компанията, тъй като пиела единствено вода от пластмасова бутилка!

След това изрично отхвърли да опита храната на Мариела и до момента в който всички похапваха от гозбите на готвачката, тя захрупа солети и банан, които беше донесла със себе си. След това пък се отдръпна и почна да кражи из дома на Нордел като фантом. Единствено десерта изкуши Луна и я накара да спре с "гладната стачка ". Това обаче не попречи на изпълнителката да разкритикува домакинята: „ Опитах подготвени ягоди, които всеки може да купи от пазара, с течен шоколад. От през вчерашния ден съм на сладко”, отсече тя. За край остави оценка на Нордел - Слаб 2.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР