Фолк ветеранът Тони Стораро може да засенчи с фотошоп дори

...
Фолк ветеранът Тони Стораро може да засенчи с фотошоп дори
Коментари Харесай

И Тони Стораро кърти с фотошоп

Фолк ветеранът Тони Стораро може да засенчи с фотошоп даже и Андреа, видя ХотНюз. Изпълнителят от край време подлага на тотална смяна фотосите си, а резултатът е най-малко 10 години надолу от възрастта му. Всеки чалга почитател, който види фрагментите на бащата на Фики, може да се закълне, че в реалност те нямат нищо общо с 43-годишния музикант.



На някои от фотосите, Стораро-старши може да мине като по-голям брат на личния си наследник. Приликите по сред им са поразителни и надали се дължи единствено на това, че са татко и наследник. Явно това цели и самия Тони, който желае да е в крайник с модерната визия, към която се стреми и Фики. Прави усещане, че чалга ветерана е много суетлив откъм визията си и с изключение на на модерната поддръжка на брада, залага и на крещящо оскубани вежди.



Изпълнителят заобикаля фотосите в цялостен растеж, най-вероятно тъй като не харесва неналичието на топ форма. Компенсира едиствено с филтри и фотошоп мазаници по лицето, с цел да не се виждат бръчките и застаряващата му кожа.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР