Фолк примата на балканската музика Лепа Брена говори за дългия

...
Фолк примата на балканската музика Лепа Брена говори за дългия
Коментари Харесай

Лепа Брена разкри тайната за дългия си брачен живот

Фолк примата на балканската музика Лепа Брена приказва за дългия си и сполучлив брак с Боба Живойинович в предаването " Ami G Show “. Любовта им продължава от години и наподобява става все по-силна, по тази причина водещият Огнен Амиджич попита каква е тайната на брака им и по какъв начин разяснява многочислените разводи, които се случват в шоубизнеса. 

- Мисля, че това са самостоятелни неща, хората дружно вземат решение дали могат, или не могат да продължат дружно. Мисля, че бракът е институция, която би трябвало да бъде подхранвана, до степента, в която не губите доверие и достолепие. Любовта би трябвало да се подхранва, тази пристрастеност би трябвало да съществува – съобщи певицата.

След това Амиджич попита дали тя и Боба в миналото са прекосявали през рецесия, на което тя сподели:

- Това е обикновено. Мисля, че е напълно обикновено да изпитваш възходи и падения, само че би трябвало да гледаш на целите си. Не имам вяра, че всяка нова обич ще бъде нещо, което е трайно. Но би трябвало да подчертая, че в случай че няма решение, по-добре добра разлъка, в сравнение с неприятен брак - сподели Брена и добави:

- Отдавна ги преодоляхме тези детинщини. Професионално се е осъществил, след тениса продължава да се занимава с разнообразни специалности, доста сполучливо. Боба обича живота, обича фамилията, а аз съм човек, който обича да следва някого и който обича да има крепко рамо до себе си, да мога да се облегна и да имам мощна персона до себе си. Много характерна връзка и ние в действителност я ценим. Всички хора, които култивират връзката си, имат положителни резултати, само че в никакъв случай не можете да бъдете сигурен - призна Лепа Брена.

Водещият загатна разводите на Драгана Миркович и Тони Биелич, както и този на артиста Харис Джинович и Мелина.

Брена не пожела да ги разяснява, само че уточни:

- Тези, които споменахте, са обществени персони, не бих желала да разясня, защото са наши другари. Винаги съм на страната на дамите, само че в никакъв случай не бих се месила в техните решения. Вярвам, че са създали това, което считат за най-хубаво – сподели певицата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР