Фолк певиците Деси Слава, Анелия и Камелия възмутиха с неадекватното

...
Фолк певиците Деси Слава, Анелия и Камелия възмутиха с неадекватното
Коментари Харесай

Срамота! Анелия, Камелия и Деси Слава кифлеят докато погребват Денис

Фолк певиците Деси Слава, Анелия и Камелия възмутиха с несъответстващото си държание по време на погребението на техния сътрудник Денис Теофиков. Изпълнителките провокираха бурия от реакции на почитателите със фотография, на която кифлеят до момента в който опечелените скърбят за загубата на надареното момче.

Кадърът, на който театралничат ухилени и изпращаши въздушни целувки на феновете си наподобява е изработен след погребението, което беше в петък. Освен певиците с тях са и техни другари, които също не са имали трезво мислене при реализацията на безумното селфи.



От коментар под фотографията в действителност излиза наяве, че тя е направена по време на събитие, проведено от спонсор на въпросните фолк диви. "Имало е събитие. Въпросната фотография е правена преди погребението, само че е непростимо да я вършат и разгласяват. А и за какво не анулираха това събитие, откакто техен сътрудник е умрял и на другият ден е погребението му?! Нямам думи ужасно огромно пренебрежение! ", възмущават се с право почитателите им.



"За страдание разбирам че това ви е работата да ходите по участия, само че можеше да мине и без фотоси! Все отново ваш МНОГО ДОБЪР КОЛЕГА Е ПОЧИНАЛ И съдебна техническа експертиза МУ БИЛИ НА ПОГРЕБЕНИЕТО! ", пишат още под фотографията на фолк фуриите в обществената мрежа. "След заравяне, селфи! Все едно на концерт сте били! Няма такава дивотия ", сипят гневни мнения под злощастния кадър.



Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР