Фолк певицата Юнона остана без лъскавия си Хюндай“. Самата тя

...
Фолк певицата Юнона остана без лъскавия си Хюндай“. Самата тя
Коментари Харесай

Нагъл грабеж! Отмъкнаха лъскавото возило на родна певица

Фолк певицата Юнона остана без лъскавия си „ Хюндай “. Самата тя заяви за кражбата посредством профила си в обществените мрежи. Инцидентът е станал в събота към 18:40 часа пред дома на чалгаджийката, до момента в който тя чествала с близки прибирането си у дома.

 

Певицата имала мотив за празнуване. Новината, че се е сгодила обиколи пространството преди три дни. Именно от Австралия се е прибрала в събота, когато видяла, че в София е настъпила същинската зима. Уплашена хукнала да сменя гумите на автомобила преди да дойдат родителите й от Стара Загора за тържество.

 

Вечерта таман почнало празненството когато нейни близки се посочили на терасата и споделили на Юнона, че колата я няма. Певицата първо помислила, че е смешка, само че бързо осъзнала, че е жертва на нагла кражба. Веднага алармирала на полицията. Оказва се, че имала приложение, с което успявала да наблюдава къде е електрическият й автомобил, само че то било изключено софтуерно. На охранителните камери се вижда единствено мъж с качулка, който необезпокоявано се качва в колата, възпламенява я и изчезва в незнайна посока.

 

Юнона моли за помощ и в случай че някой е виждал автомобила й чака да подаде сигнал. Тя твърди, че е част от грозната статистика и че е извънредно да усетиш по какъв начин някой навлиза толкоз във вътрешността в персоналното ти пространство.

 

Източник: trafficnews.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР