Фолк певицата Румяна загина на 30 юли 1999 г. заради

...
Фолк певицата Румяна загина на 30 юли 1999 г. заради
Коментари Харесай

Любовникът убиец на Румяна цели 20 години не е потърсил децата й! Любо е щастливо женен с 2 деца

Фолк певицата Румяна почина на 30 юли 1999 година поради калпавото шофиране на своя финален другар, само че нейните две деца и оживялото й гадже през днешния ден са щастливо задомени и се радват на свои деца, разбра HotArena.

Преди щерка й Марияна, фамилно гнездо свил синът на певицата. Въпреки музикалната си заложба, 33-годишният Илиян не съумял да направи кариера, само че пък се радва на щастливия си брак и едногодишна дъщеря.

Любимият на фолк легендата – Любо , който я погуби в адската злополука, скоро откакто се отърсил от шока, още веднъж намерил огромната обич и се оженил . Той продължавал кариерата си на музикант по заведенията, а сега се изявявал в кръчми по Черноморието. Любо обаче изрично отказвал да извършва взаимния им шлагер „ Вечната любов “, макар молбите на нейните почитатели, писа „ Уикенд “.

На починалата си другарка посветил сълзливите балади „ Търся те нощем “ и „ Най-ценният подарък “.

На същата дата, на която Румяна почива, само че след 7 години, си отива от този свят и нейната майка . Възрастната жена по този начин и не съумява да превъзмогне тъгата по неуместно отишлата си щерка.

Когато се случи случаят с Румяна, двете й деца бяха също в колата. Малкият Илиян тогава бе с заплаха за живота, само че съумя да се пребори. По-късно бе открито, че злополуката е единствено и само по виновност на Любо. Той обаче не лежа в пандиза и се размина с условна присъда и даже не заплати кръвнина на децата й. и Илиян са безапелационни, че биха му дали прошка, стига той някой ден да им изиска амнистия. На Любо му било неловко да се свърже с тях или да ги огледа в очите…

Марияна и Илиян през днешния ден също са щастливо женени за половинките си и се радват на наследници.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР