Фолк певицата Роксана обяви преди няколко дни, че се развежда

...
Фолк певицата Роксана обяви преди няколко дни, че се развежда
Коментари Харесай

Престрелки в поп фолка: Роксана се обиди на Софи Маринова, б...

Фолк певицата Роксана разгласи преди няколко дни, че се развежда с втория си мъж. Но се оказва, че с изключение на от него, гласовитата певица е разочарована още доста хора. В това число от идола си Софи Маринова, както и от по-младия си сътрудник Галин. 

Тя развърза езика си и показа от какво е разочарована и афектирана, само че пък елементарно й минава, тъй че надали дълго ще я държи това отрицателно въодушевление. 

Роксана е надълбоко афектирана на Софи Маринова, която не я поканила на концерта си в Арена Армеец.  " Със Софи сме в другарски връзки, най-малко от моя страна. Обожавам я тази жена от детството си. Силно се надявам, че и тя мен. Не ме предложения на нейния концерт, което ме обиди, само че тя знае, че ми минава бързо, на една цигара време. Ние имаме неповторим дует дружно, един от най-майсторските правени въобще в тази страна. Но по този начин е решила, по този начин го е усетила. На идващия концерт вероятно ще ме предложения ", показа тя в изявление пред Мон Дьо.

 

Роксана, която постоянно е сравнявана точно със Софи Маринова призна и за различен сътрудник, който я разочаровал. Без да посочва името му, мнозина се досетиха, че най-вероятно приказва за Галин. Случката с него била по време на пандемията, когато всички реализатори били в рецесия, нямали участия поради затворените клубове и кръчми.

" Събрахме се много имена от жанра за митинг, заставаме на паветата и никой не ни обърна внимание от малките екрани. Решаваме, че ще си тръгваме, в същия миг публицист от Нова телевизия ми свирна на уста... " Върни се, върни се! Казвайте каквото имате да казвате! " А в този миг всички се бяхме пръснали.. Мъжът ми тогава ме подкани: " Застани и приказва сама! ", само че аз отхвърлих, споделих че ще звънна на сътрудниците, ние това го организирахме дружно. За 10-15 минути ги събрах, само че мой сътрудник не дава думата на никой и се изцепва: " Заради 300 умрели, ние няма да седим у дома! " Съжалявам, че тогава не го прекъснах. Та същият този сътрудник по-късно в изявление изясни, че поради него сме почнали да вървим по участия ", описа Роксана, а в думите си най-вероятно засяга самия Галин, написа show.blitz.bg.



 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР