Фолк певицата Рени е най-голямата звезда в Сърбия. Преди броени

...
Фолк певицата Рени е най-голямата звезда в Сърбия. Преди броени
Коментари Харесай

Нова война във фолка: Рени обвини Преслава в лицемерие! И добави: Комплексарка!

Фолк певицата Рени е най-голямата звезда в Сърбия. Преди броени дни тя посети западната ни съседка и се включи в фотосите за новогодишната стратегия на музикалната телевизия DMSAT, която е благосъстоятелност на Драгана Миркович. Сред останлите звезди са още Шабан Шауллич, Миле Китич, Йована и още доста сръбски величия, разбра HotArena.

Пред „ Шоу “ Рени съобщи, че всяка година получава покана за новогодишните стратегии и на DMSAT, и на малкия екран на Лепа Брена – Grand Production. Миналата година фотосите съвпаднали с поредност от към този момент поети участия на Рени в страната и не съумяла да откликне на поканата. Нашенката се е присъединила с емблематичните си шлагери „ Като птица “ и „ Влюбих се рисково “ на сръбски.

Рени показа усещането си, че огромните звезди в Сърбия не изпитват комплекси и нямат ненужно самочувствие.

„ Държат се по напълно естествен метод. Само тук в България я има комплексарщината – гледат изкривено, не се поздравяват, вършат си мърсно. Това е суперизлишно. В тази връзка желая да кажа, че попаднах на клип от присъединяване на Преслава в сръбска телевизия , където не се изрече добре за мен. Лично аз  съм й звъняла, когато преди години заслужаваше да я създадат Певица на годината, само че я ощетиха и дадоха премията на друга. Беше толкоз нещастна, усещаше се зле. Явно е не запомнила, че й се обадих и я поддържах. Не го считам за унизително, че съм се обадила на моя колежка да й окажа поддръжка. Тогава се състезаваха Ивана и тя. Но Преслава направила една ария с Кеба и той я завел в Grand Production, където аз имам четири албума, а не една ария. Там тя споделя, че е първата българска звезда на тази сцена.

 

Водещият незабавно я отвърна и споделя, че преди този момент Рени е била там. И тя: А, да, преди доста години “ . Отдавна или наскоро не значи, че си първата и единствената. Преди 2 години се снимах в новогодишната им стратегия. Това ли назовава тя от дълго време?! Представи си защо двуличие става на въпрос . Явно се пробва по някакъв метод да се изтъкне, да покаже какъв брой е велика. Точно това я принизява от ден на ден и повече. Това държание не е почтено за една същинска звезда . Ако в действителност е такава, тя би трябвало да признае триумфите на своите сътрудници, а не да ги омаловажава. Трябва да си изтъкан от доста комплекси , с цел да не признаваш нищо такова “, отсече с отчаяние Рени.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР