Фолк певицата Преслава предизвика завистта на колежки, след като публикува

...
Фолк певицата Преслава предизвика завистта на колежки, след като публикува
Коментари Харесай

Преслава се фука с чуждо Ферари

Фолк певицата Преслава провокира завистта на колежки, откакто разгласява фотография, на която театралничи зад кормилото на лъскаво алено Ферари. Тузарският италиански състезателен автомобил е от модификацията 458 и е създаден през 2014 година

Мощната машина подвига 280 км/ч, а заводската му цена е 220 000 евро. За страдание обаче Преслава не е притежател на ферарито, написа Таблоид.

Оказа се, че поръчковият състезателен звяр на четири колела принадлежи на предприемач с прякор Тото, който е измежду крупните аграрни производители в Добрич и района. Макар и Преслава да е родом от Добрич, тя се познава с Тото около гаджето си Павел, който е дълготраен другар на земеделеца.

„ Преслава и Павел бяха на няколкодневна отмора с Тото и приятелката му. Преси направи 2-3 кръгчета с ферарито и се снима зад кормилото на колата, само че тя не е нейна, нито на приятеля ѝ “, настояват нейни близки.

Все отново Преслава е била притежателка на Ферари, въпреки и за малко. Това се случи през 2015 година – тогавашното ѝ гадже Георги Станоев – Бирмата, ѝ бе дал за позлване решено в черно Ферари FF, купено за 350 000 евро.

След като мнозина повярваха, че певицата е получила подарък кола, в този момент мачото до нея е подложен в внимателно състояние и май ще се наложи да ѝ купи.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР