Фолк певицата отскоро се фука с ново гадже. Мъжът отново

...
Фолк певицата отскоро се фука с ново гадже. Мъжът отново
Коментари Харесай

Мара Отварачката пак заби милионерско синче! Вижте кой е той:


Фолк певицата неотдавна се фука с ново гадже. Мъжът още веднъж е правоприемник на доста богата фамилия. Става въпрос за Илиян Цанев, който преди години беше похитен от бандата на „ Наглите “.

Баща му е крупният предприемач Красимир Цанев, който натрупва милиони от търговия с медикаменти при започване на 90- те. После се преориентира към енергийния бранш. През 2007 година синът му Илиян беше похитен от паркинг и държан от „ Наглите “ в плен съвсем 50 дни.
Илиян Цанев
Илиян Цанев е измежду любимците на златотърсачките. Не една и две родни хубавици са минали през леглото. А от към месец, мачка чаршафите и с фолк певицата Мария.

Преди него, тя имаше връзка с възрастния предприемач от Стара Загора Ангел Тенев. Двамата прекараха дружно няколко месеца, а фолкаджийката призна, че точно той я избавил от мизерията след раздялата й с Християн Гущеров.

След като спонсорира последните й видеоклипове, които бяха извънредно скъпи, очевидно връзките им са се изчерпали. Или пък Мара Отварачката е желала някой по- младичък.
Наскоро певицата и Цанев били засечени да се натискат в известна чалготека, без да се тормозят кой ще ги види.

След като се раздели с Гущеров, фолкаджийката безусловно е като развързвана. Тя непрекъснато сменя мъжете като носни кърпички. Но към този момент очевидно никой не съумява да й задържи вниманието за повече време.

Мария към момента чака развода с втория си брачен партньор, който към този момент отхвърля да подпише документите.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР