Фолк певицата Нелина показа вече порасналият си син Кристиан. Тийнейджърът

...
Фолк певицата Нелина показа вече порасналият си син Кристиан. Тийнейджърът
Коментари Харесай

Нелина Си Показа Сина, Вижте Колко Е Пораснал

Фолк певицата Нелина сподели към този момент порасналият си наследник Кристиан. Тийнейджърът придружаваше известната си майка на столично празненство.

Това е първата световна изява на майка и наследник, преди този момент изпълнителката го беше представяла само посредством фотоси от персоналния им албум и то като по-малък. С появяването им, Нелина опроверга и една от най-големите злословия в живота й, а точно, че предприемачът Коко Динев е татко на детето й.

 555565

Младежът освен е одрал кожата на пайнерката, само че и е с две глави по-висок от нея. Очевидно гените нямат нищо общо с тези на фамозния осеменител на фолк певици. Преди време Нелина беше споделила, че детето й е извънредно музикално и нищо чудно да поеме по нейния път, написа HotNews.

В чалгата в последно време се вижда настъпление на наследниците на известни реализатори. Симона Загорова на Глория, Лоренцо на Софи Маринова, Фики и Емрах на Тони Стораро са ослепителен образец за това. Нищо чудно скоро да забележим и Крис на Нелина по „Планета тв“.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР