Фолк певицата Мария вече гледа децата на любимия си Мирослав

...
Фолк певицата Мария вече гледа децата на любимия си Мирослав
Коментари Харесай

Мара Отварачката гледа децата на Миро

Фолк певицата Мария към този момент гледа децата на обичания си Мирослав Соколов. Милионерът, който се разведе поради Отварачката, има две деца от първия си брак - момиче Вая и наследник Крис. Малките сладури са прекарали уикенда в дома на баща си, който той дели с пенсионираната чалгаджийка и щерка й Марая. Изпълнителката се похвали с видео по какъв начин дечурлигата танцуват с кака си Марая.

"Общо имаме три деца и ще им се радваме. Аз съм ненагледен човек и това не е загадка. Ангажирана съм с децата. Горд родител съм на мъдро и възпитано дете и считам, че мога да бъда потребна и съм приела всичко към него като част от него и мен. Всичко ни е общо ", съобщи преди време миньончето на фолка, написа Лупа.

Припомняме, че Мария има два брака зад тила си. От първия с Димитър Андонов има щерка Марая. Втората й женитба е с Христиан Гущеров, с който се развеждат след няколко години. Въпросът подготвена ли е да бъде младоженка за трети път не я тормози и Мария дава отговор позитивно в тази тенденция.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР