Фолк певицата Мария отново легна под ножа, твърди Флагман.бг. Дивата

...
Фолк певицата Мария отново легна под ножа, твърди Флагман.бг. Дивата
Коментари Харесай

Мария пак легна под ножа СНИМКА

Фолк певицата Мария още веднъж легна под ножа, твърди Флагман.бг. Дивата се подложи на скъпа процедура при топ хирург в столицата. Вчера изпълнителката на „ Липсваш, благо мое” се тунингова с нови скули.

Манипалцията е направена при гуруто на естетичната хирургия доктор Николай Георгиев и несъмнено коства много скъпо.

Още на следващия ден обаче Мария ще заблести в целия си искра в хитовата бургаска дискотека „ Planeta Payner Club”, която смени своето паметно място в приземието на тоталитарното кино "Септември " заради почналия там величествен градеж.

В петък вечер морските почитатели на миньончето ще имат опцията да се насладят на най-новите части на фолкпевицата на ул. "Шейново "3, където зимно време постоянно е имало преди този момент вървежна дискотека. Мястото се обрисува като най-посещавано за идните декемврийски празници.

В коридорите на музикалната компания "Пайнер " се шушука, че точно Мария ще открие мега концерта й на 3 демекври в Пловдив и е прекомерно евентуално да е стартира разкрасителните процедури още от в този момент. По закон в музиката най-големите имена откриват или закриват грандиозното събитие.

За Мария това ще бъде същинска чест, защото миньончето от дълго време се цели да се подреди измежду горните позиции, където пък за трона всекидневно се бият Галена и Преслава.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР