Фолк певицата Магда ще стане майка за първи път през

...
Фолк певицата Магда ще стане майка за първи път през
Коментари Харесай

Магда: Ще има сватба, след като родя! Ще снима клип с наедрялото коремче

Фолк певицата Магда ще стане майка за първи път през януари през идната година, припомня HotArena.

Тя към момента не знае сигурно пола на бебето, само че с обичания й Владимир се надяват на момченце. Вече са харесали няколко имена. Тя ще роди планувано със секцио, защото през 2011-а претърпя злополука с АТВ и има пирони в таза и естествената поява на бебока крие опасности.

Ще се допита до астролог за подобаваща дата, защото той към този момент е познал, че тя ще забременее през април. Ще накупят бебешките неща в последния миг, защото са суеверни и не желаят авансово да натрупат движимости. Магда споделя пред LOVESTYLE, че се усеща добре и че е имала леки неразположения първоначално, които са отшумели.

Не е серпантина тренировките във фитнеса, само че е заменила тежкото натоварване с по-леки извършения. Поради това не е качила съвсем никакви килограми. Скоро ще запише нова ария и ще снима клип с наедрялото си коремче. Не счита да прави дълга театрална пауза след раждането, защото двете баби са дали обещание да оказват помощ.

С приятеля й Владимир са дружно от 3 години. Той е предприемач и е разпален по спорта. Имали са премеждия, само че любовта им е надделяла всички трудности. Затова са решили да имат и бебе. Сватба също ще вдигнат, само че откакто се роди наследникът им.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР