Фолк певицата Ивана води пред колежките си в рок средите

...
Фолк певицата Ивана води пред колежките си в рок средите
Коментари Харесай

Ивана омайва рокери с пищно деколте

Фолк певицата Ивана води пред колежките си в рок средите с едни гърди напред. Изпълнителката събра погледите и вниманието на мотористите по време на мотосъбора в Боровец, научи HotArena.

Дивата, която в никакъв случай не е залагала на разголвания и провокации, този път реши да покаже малко повече от себе си. А почитателите й изпълниха уши и очи с обичаните си песни и провокативните й тоалети, написа „ България през днешния ден ”.

Още през цялото време гостуването на Ивана провокира скандал, само че в последна сметка феновете й отстъпиха. Участието на певицата на рок събитието повиши градуса на напрежение и провокира същински възторг.

Организаторите отвърнаха, че желаят да има музика за всеки усет, по тази причина са построили три подиуми. Десетки се забавляваха с Ивана и се събраха, с цел да я чуят онлайн.

„ Страхотно си изкарахме! А вие си плюйте отровата, няма драма. Посещавах и трите подиуми, само че нощес на тая сцена беше ваучър!

Благодаря на бозукаря от Пловдив, гръцкия артист Сотос, и Ивана, несъмнено, която бе съобразила репертоара си с нашите усети ”, написа участничка във фестивала, която е останала удовлетворена от представлението.

Самата изпълнителка с неспокойствие очакваше да пее на Боровец и остана щастлива, че е сбъднала желанията на почитателите си. Иначе певицата стремително отслабна след интервенция на щитовидната жлеза, в която имало възел с много огромни размери.

Именно поради това години наред певицата на народа бе подпухнала, като все се предполагаше, че е от алергия. След интервенцията певицата се усеща доста по-добре и към този момент е в съвсем идеална форма.

Що се отнася до мотосъбора, в обществените мрежи имаше, както удовлетворени, по този начин и доста недоволни. Гости на курорта се оплакаха, че два дни рокерите са били необикновено шумни.
„ Шепа „ рокери ” тероризираха цялостен курорт два дни. Добре, че хванаха пътя, карайте деликатно ”, гласеше един от гневните мнения в мрежата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР