Фолк певицата Емилия върви не само по стъпките на колежката

...
Фолк певицата Емилия върви не само по стъпките на колежката
Коментари Харесай

Емилия изкопира Николета Лозанова

Фолк певицата Емилия върви освен по стъпките на колежката си Галена, само че и по тези на Николета Лозанова, видя HotNews. Тези дни русокоската сюрприйзира феновете си с нови фотоси, които бяха дирижирани в стила на италианските дизайнери Доменико Долче и Стефано Габана. На фрагментите изпълнителката театралничи в компанията на 3-годишната си щерка Мира и каката София Башур, която е от предходния брак на обичания й.

Певицата и София носят рокли от един и същи плат, като те са от специфичната серия на Долче и Габана за майки и дъщери в звук. Двете обаче нямат кръвна връзка, само че това не им пречи да показват отличните си връзки по този метод.



Фотосесията им обаче мощно припомня на кадър на Николета Лозанова и щерка й Никол, които също театралничат с тоалети в идентичен десен с разнообразни кройки на същите дизайнери. Фотосът им е от 2019-а по време на рождения ден на наследницата на плеймейтката. Тогава фотографията умили и самите създатели на облеклата, като персонално Стефано Габана показа общата им фотография в обществената мрежа.



Очевидно интимната мисъл на Емилия бие в тази тенденция, откакто с доведената й щерка театралничат във флорални рокли от сбирката на стилната къща. Засега обаче няма отзив от страна на италианските фешън корифеи, само че вярата умира последна.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР