Фолк певицата Емануела отново е сама. Годеникът й Мартин Николов-Елвиса

...
Фолк певицата Емануела отново е сама. Годеникът й Мартин Николов-Елвиса
Коментари Харесай

Емануела пак сама! Вижте коя силиконка заби бившият й СНИМКА

Фолк певицата Емануела още веднъж е сама. Годеникът й Мартин Николов-Елвиса се появи тези дни с новата си възлюбена, видя HotNews. Богаташкият наследник се е хванал с плеймейтката Десислава Димитрова, по-известна като Деси Фотосесията.

Двамата демонстрираха фамилиарност на кино прожекция в столичния " Ринг мол ". Нововлюбените изгледаха хитовата лента " Escape Room ", като от самото начало не си икономисаха опипвания и целувки. Запознати издават, че Деси и Елвиса са дружно от преди Нова година, като предприемачът дефинитивно е скъсал с фолк фурията Емануела.

С пайнерката пробваха да заздравят връзката си и да преминат към брак, само че в последна сметка нещата не им се получили. Мартин даже се появи в народен ефир, влизайки в Къщата на " Биг Брадър ", с цел да бъде компактно до обичаната си. Двамата напуснаха шоуто дружно хванати за ръце, само че все пак с днешна дата дефинитивно са завършили връзки. Запознати описват, че родителите на Мартин са извънредно срещу връзката му с Емануела.

Причината не е единствено, че тя е представителка на фолк сектора, а и това, че има две деца от други връзки. Те не желали за детето си жена, която има богато минало. В същото време обаче богаташкото синче се хвана с не изключително позитивно известната Деси Фотосесията.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР