Фолк певицата Емануела, която чества ЧРД скромно, стъпва в 40-те

...
Фолк певицата Емануела, която чества ЧРД скромно, стъпва в 40-те
Коментари Харесай

Емануела срина Елвиса с тези думи и го обвини в страшна лъжа и измама

Фолк певицата Емануела, която празнува ЧРД непретенциозно, стъпва в 40-те години изменена и по-скоро смирена.

Скандалите, с които я свързват години наред, към този момент са надалеч от нея, а трансформацията й е постоянно за положително. „ Омръзнало ми е да се ровят в персоналния ми живот и да търсят непрекъснато мнението ми за някогашните като че ли с тях съм непрекъснато обвързвана “, споделя певицата в изявление за вестник " Галерия ".

Не крие, че й e неприятно, когато се пробват да я въвлекат в следващ сюжет с последното й обществено гадже – Мартин Николов – Елвиса, който в този момент се изявява в „ Игри на волята “. С него се разделяха няколко пъти, а и в този момент не са дружно, макар слуховете, че са дали нов късмет на любовта си.

Връзката им попадна под светлините на прожекторите през 2018 година, когато певицата влезе във „ ВИП Брадър “, а Елвиса я последва в къщата като изненада. После пристигна етапа със свадите, ревността и обидите, по-късно се сдобряваха и по този начин няколко пъти. По-важното е, че в този момент не са запазили другарски връзки един към различен.

„ С Мартин се познаваме от 16-годишни. Имахме другарство, което след години прерасна във връзка “, споделя за първи път звездата на „ Пайнер “.

За играта на стратега Мартин в риалити формата Емануела е обрана, само че пък стреля в задачата: „ Като цяло и в действителния живот е подобен експлозивен темперамент, това е нещото, което аз не одобрих “, разясниха певицата.

По мотив слуховете, които се носят, че дъщерята на Виолета – Денислава, имала мераци към Мартин, звездата отсича: „ Той евентуално има интерес към нея, само че не знам дали двамата имат история. Според мен той се изпокара с всички, а тя си играе играта и изкара характера му на показ “, пробва се да затвори тематиката изпълнителката, а когато я питат дали може да се каже за Елвиса, че е благородник и прави великодушни дарове, тя през смях декларира: „ Всъщност разбрах, че е милионер от предаването. Жалко, че не съм го схванала преди този момент. Радвам се за него, в случай че е по този начин “.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР