Фолк певицата Елена Паришева има пръст в решението на футболиста

...
Фолк певицата Елена Паришева има пръст в решението на футболиста
Коментари Харесай

Елена Паришева отказа Попето от националния

Фолк певицата Елена Паришева има пръст в решението на футболиста Ивелин Попов да напусне националния тим, написа „ Галерия “. Оказва се, че изпълнителката била извънредно властна и точно тя дърпала конците в кариерата на половинката си.

„ Попето постоянно е бил под чехъл и е слушал жена си. Тя има много огромно въздействие над него и елементарно може да го убеди. Той имаше съществени съмнения по отношение на напускането на националния, само че Елена наклони везните “, описват негови приятели.

„ Сега... когато на 33 се постараха да го откажат от националната идея, тъй като е „ остарял “, „ несръчен “, „ чалгар “, се чудя по какъв начин ли ще им подейства това че в непозната страна е капитан и че непознатите „ експерти “ го слагат за следващ път в „ Идеалния тим на кръга “, написа Елена Паришева от името на Попето в обществената мрежа.

Припомняме, че Ивелин Попов , който сега играе за влиятелния Рубин (Казан), напусна националния тим след мача с Чехия. В продължение на няколко месеца селекционерът Георги Дерменджиев се опитваше да го разубеди и Попето даде обещание да обмисли връщането си в тима.

Миналата седмица обаче стана ясно, че полузащитникът се е отказал дефинитивно, а решението му разгласи неговата половинка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР