Фолк певицата Джулия разбуни духовете с нова снимка в Instagram,

...
Фолк певицата Джулия разбуни духовете с нова снимка в Instagram,
Коментари Харесай

"Чашата преля": Горещата Джулия със странен пост за любовта

Фолк певицата Джулия разбуни духовете с нова фотография в Instagram, само че посланието към нея наподобява по-интересно. На фотото Джулия е заложила на супер секси червен аутфит, а за визията се е доверила на топ стилисти и гримьори.

Не това обаче е главното, а посланието, за което загатнахме към този момент. Певицата е написала: " Не са ли чисти любовта и джина, недей ми ги хвали, без тях ще мина #чашатапреля! ". Не е ясно дали Джулия има поради нещо съответно, само че е повече от явно, че промотира новото си парче " Чашата преля ", което се завъртя в нета преди Нова година. Във видеото Джулия е супер секси и влиза в ролята на наперена изкусителка, както бихте предположили и сами.

Виж още: Яница от " Един за различен " със чудноват чат на стори: " Имаш си другарка, а ми пишеш "

Любовта другояче е сериозен фактор в творчеството на певицата, която е несъмнено в благополучен интервал. В края на годината Джулия и половинката ѝ Кристиан Кирилов означиха годишнина от сватбата си, която съгласно националното тълкуване се води кожена. " Тайната на любовта - давайте обич и не променяйте обичаният. Най-трудните моменти дават мощ и мъдрост, а за най-хубавите моменти... просто бъдете признателни ", написа Джулия под фотографията тук:

Виж още: Зимната романтика на Йоанна Петрова! Инфлуенсърката заведе гаджето на екзотично място 

Припомняме, че сватбата на Кристиан и Джулия се състоя на 29 септември 2019 година, като заведението, което двамата избраха за събитието, бе в сърцето на София. На празника участваха най-близките на двойката, както и известни лица от родния шоубизнес. 

Изображение: https://www.instagram.com/julia_bulgaria/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР